Tivoli X150

VEZETÉSRE SZÜLETETT

Az elegáns formatervezésű, számtalan új technikai megoldással felvértezett Tivoli x150 vezetésre született.

Fedezze fel a Tivoli X150-et!

Design

Meggyőző dizájn

Stílus és karakter

Stílusával a Tivoli a városi életstílus követőit szólítja meg. Az elegáns, mégis erős és dinamikus sziluett magára vonja a figyelmet. Az autó egyúttal fiatalos önbizalmat is sugároz.

Engedje át magát a dinamikus, városi életérzésnek!

Technológia

Erős kísérőtárs

Teljesítmény és takarékosság

A nagy teljesítményű, megbízható motorok a vezetőt minden út során igazi sportos érzelmekkel kerítik hatalmukba. A Tivoli tökéletesen helytáll mind a város dzsungelében, mind az autópályán. A többféle hajtásváltozat közül garantáltan megtalálja az igényeihez illő Tivolit!

Funkcionalitás

Multifunkcionális

Rend és funkció

Az új Tivoliban a belső tér rugalmasan konfigurálható. A számtalan praktikus tárolórekesszel és tárolóhellyel könnyen rend teremthető az utastérben.

Éljen a saját stílusa szerint és élvezze a szabadságot!

Design

Körvonalak

A STÍLUS ÉLVONALÁBAN

A Tivoli karakteres, magabiztos stílusával kiválóságot és kifinomultságot sugároz, ami messze kiemeli a mezőnyből. A Tivoli dizájnját a modern városi építészet és a természet hullámzó vonalai ihlették. Ennek köszönhetően a Tivoli magára vonzza a figyelmet, mivel határozott érzelmeket kelt a szemlélőben. Szeressen bele Ön is a Tivoli fiatalos önbizalmába és dinamikus, elegáns, határozott stílusába!

Részletek

Harmónia és dinamika

Az új Tivoli X150 alapfelszereltséggel is figyelemre méltóan sokat tud, de ha igazán egyénivé akarja tenni, akkor a vezetési kényelmet és élményt a lehetőségek széles választékával tudja még tovább fokozni.

ledes irányjelzők

Projektoros fényszórók

C-oszlop

LED-es ködlámpák

krómvonal

Fényes fekete díszítés az A-oszlopon

halogén fényszórók

LED-es hátsó lámpák

ködfényszórók

Sportos fekete tetősínek

első lökhárító

Automatikusan lezáródó ajtók

hátsó lámpa

Magasfényű hűtőrács

tolótető

Elektromosan állítható külső tükrök

Szinkonfigurátor

 • GRAND fehér

 • SPACE fekete

 • SILENT ezüst

 • PLATINUM grafit

 • DANDY kék

 • CHERRY vörös

 • REDDISH ORANGE

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Belső

carousel

Széles körű felszereltség

Átgondolt, meggyőző részletek.

Az ülésbevonatokat gondosan választottuk meg – minőségi, puha anyagok, elegáns, exkluzív varratdizájnnal. A külső már önmagában sportos érzelmeket kelt a vezetőben. A Tivoli ülésbevonatai hozzájárulnak a belső tér egyedülálló hangulatához.

A belső tér gazdag felszereltségét egészíti ki az ergonomikus, fűthető, optimális fogást biztosító, „D” formájú sportkormánykerék.

carousel
carousel

Praktikus megoldások

Smart SUV

Az utastérben alkalmazott, speciálisan a kényelmet célzó, átgondolt megoldások is hozzájárulnak a teljes körű vezetési élményhez. A mobil eszközök is egészen egyszerűen csatlakoztathatók az akár 9”-os képernyőhöz.

audio rendszer

MP3 audio

TOM-TOM navigáció

8”-es Smart fejegység tolatókamerával

multimédiás interfészek

9”-es navigációs fejegység tolatókamerával

Smartkey

10,25 colos szines TFT-LCD műszeregyseg

Kényelem

Minden helyzetben kényelmesen

A Tivoli számos olyan megoldást tartalmaz, amelynek célja, hogy az utat tiszta örömmé tegye. Fűthető első ülések, a vezetőülés kétfokozatú ülésszellőzéssel, a hátsó ülések különösen kellemes, 27,5-os szögben döntve, kétzónás automata klíma hőmérséklet-érzékelővel és digitális kijelzővel – ezeknek az elemeknek köszönhetően ki sem akar majd szállni az új Tivolijából!

carousel

Funkcionalitás

Kézre álló tárolórekeszek

Mindig rend az autóban

A Tivoliban rendkívül sok tárolóhely található a különböző dolgok számára – a középkonzolban pl. akár egy táblagép is elhelyezhető, a kesztyűtartó pedig még több részre van felosztva. Az oldalsó tárolórekeszek az ajtókon olyan nagyok, hogy azokban akár 1,5 l-es palackok is gond nélkül elhelyezhetők.

carousel

Pontosan, ahogy szüksége van rá

Rugalmas belső tér

Technológia

Motor

Határozott karakter erős szívvel

A Tivoli teljesen új fejlesztésű hajtásai különösen kompaktak, hatékonyak és megbízhatóak. Az 1.5 GDi-Turbo benzinmotor akár 163 LE/5,500 1/min leadására képes 280 Nm/1500-4000 fordulat/perc forgatónyomaték mellett. Az e-XDi-160 dízelmotor max. 136 LE teljesítmény előállítására képes 4000 fordulatszámon, és 324 Nm maximális nyomatékot ad le az 1500–2500 közötti fordulatszám-tartományban. Ezzel a Tivoli X150 motorjai mind a városi forgalomban, mind az autópályán optimális teljesítményt szolgáltatnak.

Az autó továbbá kiváló eredményeket ér el a zaj- és rezgéscsökkentés terén is. Így a SsangYong magas szintű követelményei és standardjai nyugalmas, élvezettel teli utazásokat tesznek lehetővé.

carousel
carousel
carousel

Hajtás

Active AWD rendszer

Az intelligens összkerékhajtás automatikusan osztja el a hajtási erőt az első és a hátsó futómű között a jobb vonóerő érdekében. Ennek során a SsangYong Tivoli számára az összkerékhajtás tökéletesen összehangolt komponensei és a speciálisan az offroad-teljesítményre kialakított alváz az utakon és a terepen is szuverén fellépést biztosít.

Rendszer

SmartSteer rendszer

Válasszon a szervokormányzás érzékenységének három lehetséges beállítása közül. Így a „Normal”, a „Comfort” és a „Sport” beállítás közül teljesen az egyéni preferenciák szerint található meg a kedvenc kormányzási mód.

carousel
carousel

Biztonság

Erős alap az átfogó biztonság kiindulópontjaként

Aktív biztonság

Intelligens biztonsági rendszerek CSÚCSTECHNOLÓGIA A KÖBÖN

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

esp

Hatsó keresztforgalom-figyelő fekező funkcioval (RCTA-i)

Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, az RCTA-i figyelmeztető hangjelzést ad és automatikusan fékezni kezd, hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközés kockázatát.

Hatsó keresztforgalom-figyelő (RCTA)

A vezető riasztást kap, ha az érzékelő a jármű útjában parkolás vagy tolatás közben akadályt észlel.

tpms

Éberségfigyelő rendszer (DAA)

A DAA folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési mintázatokat, és amint az álmos vezetés jeleit tapasztalja, hangjelzést ad és pihenő beiktatását javasolja a vezető számára.

hsa

Parkolóhely elhagyását segitő funkció (EAF)

Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet, valamint figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.

tolatókamera

Figyelmeztetés biztonságos követési távolságra (SDA)

Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, majd figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.

7 légzsák

7 légzsák

Az utasok biztonsága számunkra a legmagasabb szintű prioritás. A vezetőnél és az utasoknál kialakított modern légzsákrendszernek köszönhetően a Tivoli megvédi Önt és családját. Az alapfelszereltség részét képező első vezető- és utasoldali légzsákok, első oldallégzsákok és a függönylégzsákok mellett a Tivoli a „DLX” felszereltségszinttől térdlégzsákkal is rendelkezik a vezető oldalán.
szerkezet

A szerkezet 71,4%-a nagy szilárdságú acélból készül

A Tivoli szerkezete maximális szilárdságot és biztonságot biztosít. A karosszéria kb. 40%-a a legkorszerűbb, kimagaslóan nagy szilárdságú acélból (AHSS) készül. A ráfutásos ütközések következményeinek minimalizálása érdekében az autó legfontosabb elemei ötször erősebb, melegen hengerelt acéllal vannak megerősítve.

BIZTONSÁGBAN A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREKKEL

Sávtartó asszistens (LKAS)

Az LKAS az elülső kamerával figyeli a felfestett sávelválasztó vonalakat. Amint azt észleli, hogy a jármű előzetes jelzés nélkül készül elhagyni a sávját, automatikusan korrigálja az elektronikus kormányvezérlő rendszert, hogy a járművet az adott sávban tartsa

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW)

Az LDW értesíti a vezetőt, ha az elülső kameramodul azt észleli, hogy a jármű szándék nélkül elhagyja a sávját.

Automata vészfékező rendszer (AEBS)

Amikor a tervezett útvonalon gyalogost vagy másik járművet észlel, az AEBS automatikusan visszaveszi a gázt és fékezni kezd, hogy csökkentse a súlyos baleset kockázatát.

 

Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW)

Kamera és radaros érzékelők segítségével figyeli a járművek sebességét és a közöttük lévő távolságot, majd ütközésveszély esetén figyelmezteti a vezetőt.

Sávváltó asszisztens (LCA)

Ha úgy kísérli meg a sávváltást, hogy egy másik jármű 70 m-en belül hátulról nagy sebességgel közeledik, az LCA a külső tükör lámpájának villogásával és hangriasztással figyelmeztet.

 

Biztonságos követési távolságra figyelmeztetés (SDA)

Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, és figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A HBA figyeli a szembejövő járművek fényszóróit és az Ön előtt haladó járművek kombinált hátsó lámpáját, majd a környezeti fények elemzésével automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

Táblafelismerő rendszer (TSR):

Jelzi a közlekedési információkat, például a sebességkorlátozást, így maximalizálja a vezetési biztonságot.

Kocsisor indulására figyelmeztető rendszer (FVSA)

Amikor álló helyzetből az Ön előtt lévő jármű elindul, az FVSA felugró vizuális figyelmeztetést küld és hanggal is jelez.

Felszereltség és technikai adatok

Tivoli X150 "std" felszereltség

bruttó 5 199 000 Ft-tól

 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • TSR táblafelismerő rendszer
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • HDC lejtmenet vezérlő
 • Sebességtartó automatika
 • Start-stop motorvezérlő rendszer (ISG)
 • Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrök

Tivoli X150 "std plus" felszereltség

bruttó 5 549 000 Ft-tól

A STD felszereltség felett:

 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • Bőrborítású kormány és bőr váltógomb
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zár
 • RDS rádió, MP3 játszó, Bluetooth telefon kihangosító, USB csatlakozó

Tivoli X150 "dlx" felszereltség

bruttó 6 139 000 Ft-tól

A STD PLUS felszereltség felett:

 • Parkolást segítő radar elől-hátul
 • Elektronikusan behajtható külső tükrök
 • Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör
 • Esőérzékelős ablaktörlők
 • Kétzónás automata légkondícionáló

Tivoli X150 "dlx plus" felszereltség

bruttó 6 799 000 Ft tól

A DLX felszereltség felett:

 • 10,25" HD LCD műszeregység
 • Bőr üléskárpit és ajtóborítás
 • LED első fényszórók állítható szintszabályzással
 • 18" könnyűfém keréktárcsák 215/45 R18 gumikkal

Felszereltség

Megnevezés STDSTD plusDLXDLX plus
Biztonság
*STD PLUS esetén elektronikusan behajtható külső tükrökkelXXXX
Belső színek
Burgundi vöröses bíbor bőr ülések (RAU) / BLACK és WHITE csomaghoz nem rendelhető---99 000 Ft
Motorok
Tivoli 1.5 GDI - Turbo 163 LE / 280 Nm (AT 260 Nm) benzin5 999 000 Ft
5 199 000 Ft
6 349 000 Ft
5 549 000 Ft
6 939 000 Ft
6 139 000 Ft
7 599 000 Ft
6 799 000 Ft
Csomagok
Aisin 6 sebességes automata váltó Eco-Power-Winter választható üzemmóddal449 000 Ft449 000 Ft449 000 Ft449 000 Ft
AWD automatikus összkerékhajtás 50-50%-os arányban fixre zárható nyomatékelosztással699 000 Ft699 000 Ft699 000 Ft699 000 Ft
Start-stop motorvezérlő rendszer (ISG) (AWD esetén nincsen) *2020. április gyártási hónaptól benzines AWD verzió esetén is szériaXXXX
Vezetési mód választóXXXX
McPherson első felfüggesztés, csatolt lengőkaros hátsó felfüggesztés (AWD esetén több lengőkaros, független hátsó felfüggesztés)XXXX
Napfénytető becsípődésgátlóval, ezüst színű tetősínnel (E19 ÉS E21 opcióval együtt nem rendelhető)--199 000 Ft199 000 Ft
Biztonság
AEBS automata vészfékező rendszer (FCW ráfutásos ütközés figyelmeztetéssel)XXXX
ESP menetstabilizáló rendszerXXXX
ARP aktív borulás gátlóXXXX
HSA visszagurulás gátlóXXXX
HBA vészfékezés rásegítőXXXX
ESS vészfékezés jelzőXXXX
HDC lejtmenet vezérlőXXXX
BAS fékasszisztensXXXX
TCS kipörgésgátlóXXXX
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerXXXX
LKAS sávtartó asszistensXXXX
TSR táblafelismerő rendszerXXXX
FVSA elülső gépkocsi indulására figyelmeztetőXXXX
SDA biztonsági távolság figyelmeztetőXXXX
DAA éberség felügyeleti rendszerXXXX
ABS és EBDXXXX
Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) - MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) - AT váltós v-169 000 Ft139 000 Ft139 000 Ft
Vezető- és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható)XXXX
Oldallégzsákok előlXXXX
FüggönylégzsákXXXX
ImmobilizerXXXX
RiasztóberendezésXXXX
Menet közben automatikusan záródó központi zárXXXX
Biztonsági gyermekzárXXXX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítés (2 db)XXXX
Kettős előfeszítésű biztonsági övek becsatolására figyelmeztető jelzéssel (mind az 5 üléshez)XXXX
Állítható magasságú első fejtámlákXXXX
Hátsó fejtámlák 3 dbXXXX
Belső megjelenés / Kényelem
6 sebességes manuális váltó (GSI funkcióval)XXXX
Sebességtartó automatikaXXXX
Parkolást segítő radar hátul-69 000 Ft--
Parkolást segítő radar elől-hátul--XX
Fedélzeti számítógép 3,5" LCD kijelzővelXXX-
10,25" HD LCD műszeregység --169 000 FtX
4 irányban állítható kormánykerékXXXX
Mechanikus kormányzárXXXX
Elektronikus szervokormány sebességfüggő rásegítésselXXXX
Állítható szervorásegítés (Normál - Sport - Comfort mód)XXXX
Uretán vátógombX---
Bőrborítású kormány és bőr váltógomb-XXX
Fűthető kormánykerék-59 000 Ft59 000 FtX
Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrökXXXX
Elektronikusan behajtható külső tükrök--XX
Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör--XX
Elektronikus ablakemelők elöl-hátul (vezetőoldalon auto le funkcióval)XXXX
Vezetőoldali ablakemelő auto Le-Fel funkcióval--XX
Ezüst színű belső ajtónyitó kilincsXX--
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zár -XXX
Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitás- és automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár) --119 000 Ft119 000 Ft
Kulcslyuk világításXXXX
Esőérzékelős ablaktörlők--XX
Szakaszosan működő hátsó ablaktörlő mosóvalXXXX
Hátsó ablakfűtésXXXX
Manuális légkondícionálóXX--
Kétzónás automata légkondícionáló -149 000 FtXX
Első könyöktámaszXXXX
Hátsó könyöktámasz 2 db pohártartóval---X
Szövet üléskárpitXXX-
Bőr üléskárpit és ajtóborítás---X
Állítható magasságú vezetőülés térdlégzsákkal-69 000 FtXX
8 irányban elektronikusan állítható vezetőülés + szellőztethető első ülések + elektromos deréktámasz---189 000 Ft
60-40 arányban osztható, lehajtható hátsó ülésekXXXX
Ülésfűtés elől-69 000 FtXX
Szövet szőnyeg garnitúra-XXX
Lehajtható napellenzők beépített piperetükörrelXXXX
LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon--XX
Belső fényerőszabályozásXXXX
Csomagtérfedő roló-XXX
Poggyásztartó aljzatelem a csomagtérben (merev, állítható magasság)-XXX
Csomagrögzítő háló (AWD és szükségpótkerék opcióknak nem tartozéka)-XXX
Audio
Audiovezérlés a kormánykerékrőlXXXX
6 db hangszóróXXXX
RDS rádió, MP3 játszó, Bluetooth telefon kihangosító, USB csatlakozó79 000 FtXXX
8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Android Auto & CarPlay funkció + DAB + Bluetooth telefon kihangosító249 000 Ft169 000 Ft169 000 Ft169 000 Ft
9" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer + tolatókamera + Navigáció teljes Európa térképpel + Android Auto & CarPlay funkció + DAB + Bluetooth telefon kihangosító--329 000 Ft329 000 Ft
Vezetéknélküli töltő (15 W) *-49 000 FtXX
Külső megjelenés
16" acél keréktárcsák 205/65 R16 gumikkalXX--
16" könnyűfém keréktárcsák 205/65 R16 gumikkal-89 000 FtXX
18" könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal--139 000 FtX
18" Diamond Cutting ezüst fényezésű könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal--169 000 Ft49 000 Ft
18" Diamond Cutting fekete fényezésű könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal + fekete tetősín--169 000 Ft49 000 Ft
Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS)XXXX
Defekt javító szettXXXX
Szükség pótkerék 125/80 R16 gumival 69 000 Ft69 000 Ft69 000 Ft69 000 Ft
Króm dekorcsík a szélvédő és az oldalablakok alattXXXX
Külső tükrökbe épített irányjelző--XX
Szinre fényezett ajtókilincsekXXXX
Projektoros fényszórók állítható szintszabályzássalXXXX
LED első fényszórók állítható szintszabályzással--189 000 FtX
Automatikus fényszóróvezérlés (sötétedésérzékelővel)--XX
LED nappali menetfény elől-hátulXXXX
LED hátsó féklámpákXXXX
Első ködlámpákXXXX
LED első ködlámpa--59 000 Ft59 000 Ft
Hátsó ködlámpaXXXX
HBA (Távolsági fényszóró assisztens)--39 000 Ft39 000 Ft
Hővédő üvegezésXXXX
Színezett szélvédő és ablakokXXXX
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak--XX
Fekete színű tetősín-59 000 FtXX
Fekete tetősín BLACK csomaghoz, ezüst tetősín WHITE csomaghoz --XX
Hátsó spoiler harmadik LED féklámpával--XX
Külső színek
GRAND fehérXXXX
SPACE fekete (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
SILENT ezüst (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
PLATINUM grafit (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
DANDY kék (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
CHERRY vörös (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
REDDISH ORANGE (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
BLACK CSOMAG (WAA-SAI-ADA külső színekhez): fekete színű tető (fekete tetősínnel) + fekete színű 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák(napfénytetővel együtt nem rendelhető, opcionálisan fekete tetősínnel rendelhető)--199 000 Ft79 000 Ft
WHITE CSOMAG (LAK-BAU-RAT-RAV külső színekhez): fehér színű tető (ezüst tetősínnel) + fehér színű külső tükör + ezüst színű 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák (napfénytetővel együtt nem rendelhető, opcionálisan ezüst tetősínnel rendelhető)--199 000 Ft79 000 Ft
Belső színek
SOFT GREY szürkeXXXX
BLACK feketeXXXX

Technikai adatok

Motor Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE Diesel 1.6 e-XDI 136 LE
Meghajtás 2WD AWD 2WD AWD
Váltó 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT
Méretek
Hosszúság mm 4225
Szélesség mm 1810
Magasság mm 1613 (1621 tetősínnel)
Tengelytáv mm 2600
Nyomtáv Elöl mm 1555
Hátul mm 1555
Túlnyúlás Első mm 880
Hátsó mm 745
Hasmagasság mm 178 156
Első/hátsó terepszög ° 17,5/27,5 18/27
Rámpaszög ° 17 14
Fordulókör átmérő m 5,3
Csomagtér térfogata (VDA 213) liter 427 / 311 (szükségpótkerékkel)
Súly
Össztömeg kg 1850 1880 1930 1990 1960 1980 2050 2080
Önsúly kg 1300-1387 1335-1422 1390-1472 1445-1572 1370-1462 1400-1487 1470-1562 1495-1582
Vontatható össztömeg Fékezett kg 1000 1500
Fékezetlen kg 500
Motor
Üzemanyag - Benzin Dízel
Hengerűrtartalom cc 1497 1597
Furat x löket mm 76 x 82,5 76 x 88
Kompresszió - 9,5 : 1 15,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres soros 4 hengeres
Teljesítmény
Maximális teljesítmény kW/fordulatszám 120 / 5000-5500 min-1 100 / 4000 min-1
LE/fordulatszám 163 / 5500 136 / 4000
Maximális nyomaték Nm/fordulatszám AT: 260/1500-4000 min-1 AT: 324/1500-2500 min-1
MT: 280/1500-4000 min-1 MT: 300/1500-3000 min-1
Maximális sebesség km/h 181 175 181 175 175 172 175 172
Üzemanyagtartály liter 50 47
Károsanyag kibocsátási szint - Euro 6dTemp
CO2 kibocsátás (vegyes) ** g/km 160-164*
170 
 175*
181
179   195 145-146*
152 
158*
162 
162  178 
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) ** l / 100 km 7,03-7,2*
7,47 
  7,69*
7,95
7,86  8,56  5,53-5,58*
5,8 
 6,03*
6,18
6,18  6,79 

* Start-Stop