ÚJ SZINT AZ AUTÓZÁSBAN

A vadonatúj KORANDO nem követésre termett, diktálja az irányt. Önálló stílusa robbanékonyságot és modern értékeket sugároz, mindenütt kiemelkedik a tömegből. Egyediség, erő, technológia. A KORANDO három szóban. Az új modell 2019 november végétől megtekinthető a magyar márkakereskedésekben.

Fedezze fel az új Korandot!

Design

Kezes és precíz

A stílusos és jellegzetes KORANDO valódi crossover, amely egyesíti magában a SUV-ok és a szedánok legjobb tulajdonságait, ezáltal nyújtva a praktikum és a kényelem tökéletes egyensúlyát. Élvonalbeli biztonsági és kényelmi technológiák kísérik útján, így minden megtett kilométer pihentető és gondtalan lesz.

Belső

AMIRŐL A BELSEJE MESÉL

Az új Korando belterét a legfrissebb divat és a kiemelkedő minőségű kidolgozás határozza meg. A fémes felületek, a nagy LCD-kijelzők, az elegáns hangulatfények és a finom bőrülések mind hozzájárulnak az ölelő érzéshez. Stílus és technológia ritkán látott együttese ez, egy olyan autó beltere, amelyet arra terveztek, hogy örömet okozzon és kényeztesse vezetőjét.

Technológia

Sokoldalúság mindenekelőtt

A vérében van a sokoldalúság, így a Korando épp olyan jól használható városban, mint hétvégi kiruccanások alkalmával, és most először 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral, valamint 1,6 literes dízelmotorral is elérhető lesz.

Örökség

1. generáció

1. generáció

1983-as megjelenése óta a Korando leglényegesebb tulajdonságai a tartósság és a kiváló teljesítmény.

2. generáció

Maga a név a „Korean Can Do” (A koreaiak meg tudják csinálni) szlogen összevonásából született, amely ennek a SUV-nak a kiemelkedő sokoldalúságára utal; a SsangYongnál mindig is úttörő autónak tekintették a Korandót.

2. generáció
3. generáció

3. generáció

Az 2011-es, első önhordó karosszériás SUV-dizájntól a mai 4. generációs Korandóig a SsangYong innovatív gondolkodásról és úttörő dizájnról szóló, 65 éves, gazdag története a finom kidolgozású járművek minden centiméterén visszaköszön.

4. generáció

A vadonatúj Korando ma ennek a meghatározó SUV-örökségnek a letéteményese, miközben azon legújabb technológiák és jövőformáló megoldások terén is élen jár, amelyek a szegmens játékszabályait is minden bizonnyal átírják majd.

4. generáció
carousel

Design

A Korando gyártása 37 éve folyamatos, jelenleg a 4. generációja készül; ennek az egyedülálló örökségnek a birtokában tehát a SsangYong elérkezettnek látta az időt, hogy valami ikonikusat teremtsen.

Az erőteljes SUV-stílust a rátermettségről árulkodó megjelenés, valamint a fekete és magasfényű króm hűtőrács adja a Korandónak. A C-oszlop mentén és az oldalakon végighúzódó dinamikus vonalak karakteres, elegáns profilt kölcsönöznek számára.

Design

Korando rear light

LED csíkos hátsó lámpák

Korando buper light

LED első ködlámpák

Korando front light

LED első fényszórók

Korando rims

Könnyűfém felni

Színkonfigurátor

A vadonatúj Korando egy sor ragyogó színben választható a komoly üzleti szürkétől egészen a vagány vörösig.

 • GRAND fehér

 • SPACE fekete

 • SILENT ezüst

 • PLATINUM szürke

 • DANDY kék

 • REDDISH ORANGE

 • CHERRY vörös

loading

A stílus, a luxus és a kényelem a részletekben rejlik

Korando hűtőrács

Krómozott hűtőrács

korando visszapillantó lámpával

LED-es irányjelzők és kilépőfény

fényszóró

Projektoros fényszórók hagyományos irányjelzőkkel

Sportos hátsó borítólemez

ezust-tetosin

Ezüst tetősínek

sportos-legterelo

Sportos légterelő

LED-es 3. féklámpa

LED-es 3. féklámpa

ködfényszóró

Hátsó ködlámpa és zárfény

17 colos felni

17" könnyűfém keréktárcsák 225/60 R17 gumikkal

18 colos felni

„Diamond Cutting”
18" könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

19 colos felni

„Diamond Cutting”
19" könnyűfém keréktárcsák 235/50 R19 gumikkal

carousel

Belső

Az új Korandóban mindent megtettünk, hogy kiemelkedő minőségű belteret hozzunk létre, olyat, amely egyszerre vonzó és kényelmes. A teljes mértékben integrált, szinte körbeölelő dizájnt a hangszerek fogólapja ihlette: a szellőzőnyílásokat és egy sereg műszaki kiegészítőt a burkolat mind megszakítások nélkül foglalja magába. A Korando beltere tágas és komfortos, valamennyi ülés ergonomikus kialakítású, az első és a hátsó üléseknél is bőséges lábtérrel. További kényelmi funkciókat is találni fog, például eltolható kartámaszokat, tágas tárolózsebeket az ajtókban és olyan kesztyűtartót, amelyben az iPadje is elfér.

BŐRÜLÉSEK

A Korando üléshuzatainak választéka az ECO praktikus szövetétől a Premium modellek kiváló minőségű bőrüléséig terjed. A Clever és a Premium modellek fűthető első ülésekkel készülnek a fázós reggelekre (Style felszereltségi szinthez opcionálisan rendelhető), ráadásul a legmagasabb felszereltségi szinten (Premium) elektromosan állítható és szellőztethető ülésekkel is találkozhatunk.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

A beltér szépségei

Szórakoztató eletronika

Az új Korando már ECO felszereltségi szinttől a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszerrel van felszerelve, mely Andriod Auto & CarPlay kompatibilis. Magasabb felszereltségi szinteken elérhető a 9"-es érintőképernyős fejegység is, mely teljes Európai Unióra kiterjedő navigációs szoftverrel is rendelkezik.

BLAZE COCKPIT

Új vezetői interfészünket, a Blaze Cockpitet először építjük be a SsangYong történetében mely Style, Celver és Premium felszereltségi szinten elérhető. Ebben nem csupán egy, hanem rögtön két digitális kijelző segíti a vezetőt.

Az első egy 10,25 colos teljesen digitális műszeregység, amely könnyen kezelhető megoldások gazdag választékát kínálja: a telefon képernyőtükrözését, a kanyarról kanyarra történő kijelzést és még sok egyebet.

A másik, 9 colos sokfunkciós kijelző a navigáció számára van fenntartva, hogy Ön az úti célját könnyűszerrel elérje. A teljesen igényre szabható LED-es világítás az elülső burkolat teljes szélességében, valamint a vezetőoldali és utasoldali ajtókon is végigfut. Ön 34 színből választhatja ki a hangulatának leginkább megfelelőt.

carousel
carousel

A KORANDO CSOMAGTERE MINDENT VISZ

Nyújtsa ki a tagjait és helyezkedjen el kényelmesen a Korando tágas belterében! A vadonatúj Korandóban a vezető és az utasok igényeit is számításba vettük – az elülső ülések deréktámasszal, a hátsók pedig 85 cm-es lábtérrel rendelkeznek. Az 551 literes csomagtérben jut hely mindennek, bárhova is induljon. A távirányítású csomagtérajtó önműködően nyílik, amikor a vezető okoskulcsa kellően közel van, így akkor is ki tudja nyitni a csomagtartót, ha mindkét keze tele van.

carousel

Technológia

LENDÜLETES VEZETÉS

A Korando vadonatúj 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral és 1,6 literes dízelmotorral is választható, így a maximális üzemanyag-hatékonyság és a vezetői élmény típustól függetlenül garantált. 2 tonnáig* terjedő vontatási kapacitásával és meggyőző AWD (összkerékhajtás) rendszerével a Korando bizonytalan vezetési körülmények között is garantálja a biztonságot – legyen szó akár a gyerekek reggeli fuvarozásáról egy esős napon, vagy egy hétvégi tengerparti lakókocsis kirándulásról. Az innovatív gyártási technológiák eredményeként és a puha, csendes futás érdekében az új Korando a magas szintű zaj- és rezgésvédelmi (NVH) követelményeket is kielégíti. *Csak dízel AT esetén

benzinmotor

A benzinmotor erőátvitele

A Korando vadonatúj benzines 1,5 GDI-turbómotorjának nyomatéka alacsony sebességnél is nagy gyorsulást eredményez, ha arra van szükség. Ez az új motor 280 Nm-es nyomatékot és 1,5 tonnás vontatási kapacitást biztosít. A benzines GDI-turbómotor hatsebességes kézi váltóval, valamint a fokozatok közti sima és csendes átmenetet és maximális üzemanyag-hatékonyságot kínáló AISIN hatsebességes automata váltóval is elérhető.
dízelmotor

A dízelmotor erőátvitele

A csökkentett méretű, 1,6-os dízelmotor 324 Nm-es nyomatékával és továbbra is 2 tonnás vontatási kapacitásával bármilyen vezetési körülmények között könnyűszerrel teljesít. Az AISIN hatsebességes automata váltó optimalizált áttételi arányai sima és precíz váltást, valamint jobb üzemanyag-hatékonyságot és csendesebb utazást biztosítanak.

Technológiai NVH-védelem

A kifinomult motorfelfüggesztés az erőátvitel és kerékhajtás elnyelésén eszközölt változtatásokkal együtt a lehető legnagyobb mértékben csökkentik a zajt, lehetővé téve, hogy az új Korando egészen kiemelkedő NVH-értékeket érjen el.

Optimalizált hangszigetelés-rendszer

Az olyan új szerkezeti jellegzetességekkel, mint a padló alatti csillapítás, az oszlopüregekben alkalmazott hab vagy a hangelnyelő tetőbetét, az új Korando a halk vezetési élmény érdekében hatékonyan szigeteli a motor, az út és a kültér hangjait.

Vontatási kapacitás

 • Benzines (automata és kézi) 1,5 tonna
 • Dízel 2 tonna

Felfüggesztés

 • Dupla lengőkaros elöl
 • Független, több lengőkaros hátul

Vezetéstámogató rendszerek

 • Visszagurulás-gátló
 • Lejtmenet-vezérlés és még sok más
carousel

Vezetési módok

Automata váltó
A biztonságos vezetés és a testre szabható élmény érdekében a vezető választhatja ki a vezetési módot (NORMÁL / SPORT / TÉLI).

Ez a gazdaságosság és a teljesítmény iránti igény között egyensúlyozó alapbeállítás jól használható a mindennapi vezetés során; a műszerfalon nincs kijelezve.

Többletteljesítményt nyújt, az üzemanyag-hatékonyság csökkenése árán.

A NORMÁL módtól indulva fordítsa el a választókapcsolót az óra járásának megfelelően a SPORT állásba, ami így a műszerfalon is megjelenik.

Kettes fokozatban indítja a járművet, hogy a jeges téli utakon ne csússzanak meg a gumik.

Ha NORMÁL vagy SPORT módban van, a TÉLI módba kapcsoláshoz tartsa a választókapcsolót több, mint egy másodpercig, ami így a műszerfalon is megjelenik.

carousel

KORANDO BIZTONSÁG

A vadonatúj Korando jól néz ki és jól is kezelhető, de ez még nem minden – ez egyben a valaha gyártott legbiztonságosabb és legerősebb Korando is. A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül. A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.

6 légzsák

6 légzsák

A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.
szerkezet

A szerkezet 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül

A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül.

INTELLIGENS BIZTONSÁG

Frontális ütközés veszélyére figyelmeztető rendszer. Figyelmezteti a vezetőt, ha másik jármű vagy gyalogos kerül az autó elé.

Autonóm vészfékező rendszer (AEBS)

Amikor a tervezett útvonalon gyalogost vagy másik járművet észlel, az AEBS automatikusan visszaveszi a gázt és fékezni kezd, hogy csökkentse a súlyos baleset kockázatát.

Intelligens adaptív menetvezérlés (IACC)

AZ IACC radar és kamerák segítségével biztonságos sebességet és követési távolságot tart. Az IACC a sávkövető asszisztenssel összekötve működik, amely nem csak autópályán használható, hanem városban is, illetve amikor a fékpedál fel van engedve.

Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF)

Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet és figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.

Biztonságos követési távolságra figyelmeztetés (SDA)

Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, és figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.

Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA-i, csak automatával)

Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, az RCTA figyelmeztető hangjelzést ad és automatikusan fékezni kezd, hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközést kockázatát.

Kocsisor indulására figyelmeztető rendszer (FVSA)

Amikor álló helyzetből az Ön előtt lévő jármű elindul, az FVSA felugró vizuális figyelmeztetést küld és hanggal is jelez.

DEEP CONTROL

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

Sávtartássegítő rendszer (LKAS)

Az LKAS rendszer kamerákkal figyeli a felfestett sávelválasztó vonalakat. Amint azt észleli, hogy a jármű előzetes jelzés nélkül készül elhagyni a sávját, automatikusan korrigálja az elektronikus kormányvezérlő rendszert, hogy a járművet az adott sávban tartsa.

Sávváltó asszisztens (LCA)

Ha úgy kísérli meg a sávváltást, hogy egy másik jármű 70 m-en belül hátulról nagy sebességgel közeledik, az LCA a külső tükör lámpájának vilogásával és hangriasztással figyelmeztet.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A HBA figyeli a szembejövő járművek fényszóróit és az Ön előtt haladójármű kombinált hátsó lámpáját, és a környezeti fények elemzésével automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

Holttérfigyelő rendszer (BSD)

A BSD felismeri a holttérben lévő másik járművet és a külső tükör házába épített lámpa villogásával jelez.

Éberségfigyelő rendszer (DAA)

A DAA folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési mintázatokat, és amint az álmos vezetés jeleit tapasztalja, hangjelzést ad és pihenő beiktatását javasolja a vezető számára.

carousel

Biztonságból is 5-ös!

Az új Korando tervezésének fundamentumát az utasok biztonsága és kényelme jelentette. Ennek eredményeként az új modell remekül szerepelt a legszigorúbb európai autós biztonságtechnikai intézet tesztjén, kiérdemelve az 5 csillagos NCAP minősítést.

TÖKÉLETES BIZTONSÁG

Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP)

Az ESP a gázvisszavétel és az egyes kerekek fékezésének kombinálásával mindenféle útfelület esetén és kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette is segít az iránystabilitás fenntartásában.

Lejtmenet-vezérlés (HDC)

Különösen meredek lejtőkön a HDC funkció aktiválásával a biztonságos és lassú ereszkedés érdekében a sebességváltó automatikusan visszavált és a fékek működésbe lépnek.

Visszagurulás-gátló (HSA)

Amikor a vezető lejtőn felfelé történő induláskor leveszi a lábát a fékről, a HSA átmenetileg még fenntartja a féknyomást, amíg a gázpedált a vezető meg nem nyomja, így az autó nem gurul vissza.

Aktív borulásgátló (ARP)

Az ARP a nagy sebességgel vett éles kanyarokban szabályozza a motorteljesítményt és az egyes kerekekre ható fékerőt, hogy megelőzze a jármű felborulását.

Fékasszisztens (BAS)

A BAS vészfékezés észlelésekor maximálisra növeli a féknyomást, így csökkentve a féktávolságot és a súlyos baleset kockázatát.

Vészfékezésjelző (ESS)

Erőteljes fékezéskor az ESS automatikusan aktiválja a vészvillogókat, így figyelmeztetve a mögöttünk haladó járművek vezetőit.

Felszereltség és technikai adatok

Korando eco felszereltség

bruttó 5 949 000 Ft-tól

 • 8” Smart Audio multimédia rendszer (USB, IPod funkció, tolatókamera, Android Auto & CarPlay)
 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • TSR táblafelismerő rendszer
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • HBA távolsági fényszóró asszisztens
 • DAA éberség felügyeleti rendszer
 • Sebességtartó automatika
 • HDC lejtmenet vezérlő
 • Elektronikusan állítható, behajtható és fűthető külső tükrök
 • Bluetooth telefon kihangosító
 • Automatikus vezérlésű fényszórók és esőérzékelős ablaktörlők
 • 17” könnyűfém keréktárcsák 225/60 R17 gumikkal

Korando style felszereltség

bruttó 6 249 000 Ft-tól

ECO felszereltség felett:

 • Vezetéknélküli töltő (15 W)
 • Bőrborítású kormány
 • Ezüst színű tetősín
 • Csomagtérfedő roló
 • 220V-os csatlakozó (középkonzol hátsó részén)

Korando clever felszereltség

bruttó 6 899 000 Ft tól

Style felszereltség felett:

 • Térd légzsák a vezetőoldalon
 • Kétzónás automata légkondicionáló
 • Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak
 • Parkolást segítő radar elöl-hátul
 • 10.25” HD színes, grafikus műszeregység

Korando premium felszereltség

bruttó 7 699 000 Ft tól

Clever felszereltség felett:

 • Fűthető kormánykerék
 • Bőr üléskárpit és ajtóborítás
 • Elektromos első ülések, hátsó könyöktámasszal
 • Első szellőztethető ülések, hátsó könyöktámasszal
 • Vezetőülés el.deréktámasszal
 • LED első fényszórók állítható szintszabályzással
 • 18” Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

Felszereltség

Megnevezés ECOStyleCleverPremium
Motorok
Korando 1.5 Turbo e-XGI 163 LE / 280 Nm benzin5 949 000 Ft6 249 000 Ft6 899 000 Ft7 699 000 Ft
Korando 1.6 e-XDI 136 LE / 324 Nm dízel6 899 000 Ft7 199 000 Ft7 849 000 Ft8 649 000 Ft
Csomagok
Aisin 6 sebességes automata váltó499 000 Ft499 000 Ft499 000 Ft499 000 Ft
AWD automatikus összkerékhajtás (tartalmazza a CVP opciót)-499 000 Ft499 000 Ft499 000 Ft
Start-stop motorvezérlő rendszer ISG (AWD esetén nincsen)XXXX
Napfénytető becsípődésgátlóval--199 000 Ft199 000 Ft
McPherson első felfüggesztés, multi-link hátsó felfüggesztésXXXX
Biztonság
AEBS automata vészfékező rendszer (FCW ráfutásos ütközés figyelmeztetéssel)XXXX
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerXXXX
LKAS sávtartó asszistensXXXX
TSR táblafelismerő rendszerXXXX
HBA távolsági fényszóró asszisztensXXXX
FVSA elülső gépkocsi indulására figyelmeztetőXXXX
SDA biztonsági távolság figyelmeztetőXXXX
DAA éberség felügyeleti rendszerXXXX
ABS+EBDXXXX
ESP menetstabilizáló rendszerXXXX
ARP aktív borulás gátlóXXXX
HSA visszagurulás gátlóXXXX
HBA vészfékezés rásegítőXXXX
ESS vészfékezés jelzőXXXX
HDC lejtmenet vezérlőXXXX
FTCS kipörgésgátlóXXXX
Elektromos kézifék, Auto hold funkcióval (AWD esetén standard)--59 000 Ft59 000 Ft
Sebességtartó automatikaXXXX
Nyomógombos vészhívó berendezésXXXX
Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendszer (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) - MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) - AT váltós v--129 000 Ft129 000 Ft
ACC csomag: adaptív sebességtartó automatika, elektromos kézifék (csak automata váltóval rendehető)--99 000 Ft99 000 Ft
Vezető- és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható)XXXX
Oldallégzsákok előlXXXX
FüggönylégzsákXXXX
Térd légzsák a vezetőoldalon--XX
ImmobilizerXXXX
RiasztóberendezésXXXX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítésXXXX
Kettős előfeszítésű biztonsági övek becsatolására figyelmeztető jelzéssel (mind az 5 üléshez)XXXX
Állítható magasságú első fejtámlákXXXX
Hátsó fejtámlák 3 dbXXXX
Belső megjelenés / Kényelem
6 sebességes manuális váltó (GSI funkcióval)XXXX
Parkolást segítő radar elöl-hátul-79 000 FtXX
Fedélzeti számítógép 3,5" LCD kijelzővelXXXX
10.25” HD színes, grafikus műszeregység-179 000 FtXX
Vezetéknélküli töltő (15 W) - 2019. szeptemberi gyártástól-XXX
4 irányban állítható kormánykerékXXXX
Elektronikus szervokormány sebességfüggő rásegítésselXXXX
Műanyag váltógombXXXX
Bőrborítású kormány-XXX
Fűthető kormánykerék-39 000 Ft39 000 FtX
Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrökXXXX
Elektronikusan behajtható külső tükrökXXXX
Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör--XX
Elektronikus ablakemelők elöl-hátul (vezetőoldalon auto Le funkcióval)XXXX
Ezüst színű belső ajtónyitó kilincsXXXX
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zár XXXX
Gyújtáskapcsoló világítás (indítókulcsos rendszer esetén)XXXX
Automatikus vezérlésű fényszórók és esőérzékelős ablaktörlőkXXXX
Szakaszosan működő hátsó ablaktörlő mosóvalXXXX
Hátsó ablakfűtésXXXX
Manuális légkondícionálóXX--
Kétzónás automata légkondícionáló -129 000 FtXX
Csúsztatható első könyöktámaszXXXX
Szövet üléskárpitXXX-
Bőr üléskárpit és ajtóborítás--249 000 FtX
Állítható magasságú vezetőülés (manuális)XXX-
Ülésfűtés elől-49 000 FtXX
Elektromos első ülések, hátsó könyöktámasszal (bőrös kivitel esetén)--149 000 FtX
Első szellőztethető ülések, hátsó könyöktámasszal (bőrös kivitel esetén)--99 000 FtX
Első szellőztethető ülések, hátsó ülésfűtés, hátsó könyöktámasz (bőrös kivitel esetén)--129 000 Ft-
Vezetőülés el.deréktámasszal---X
60-40 arányban lehajtható hátsó ülésekXXXX
Szövet szőnyeg garnitúra-XXX
Lehajtható napellenzők beépített piperetükörrel, világítássalXXXX
LED belső világításXXXX
Csomagtérfedő roló-XXX
Csomagrögzítő háló-XXX
Poggyásztartó aljzatelem a csomagtérben (merev)-XXX
220V-os csatlakozó (középkonzol hátsó részén)-XXX
12V-os csatlakozók elöl és hátul (2 db)XXXX
Audio
Audiovezérlés a kormánykerékrőlXXXX
6 db hangszóróXXXX
8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Andriod Auto & CarPlay funkció + DABXXXX
8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon--99 000 Ft99 000 Ft
9" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Navigáció teljes Európa térképpel + Andriod Auto & CarPlay funkció + DAB + LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon--319 000 Ft319 000 Ft
Bluetooth telefon kihangosítóXXXX
Külső megjelenés
17" könnyűfém keréktárcsák 225/60 R17 gumikkalXXXX
18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal-149 000 Ft149 000 FtX
19" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 235/50 R19 gumikkal (csak AT váltóval rendelhető)--199 000 Ft99 000 Ft
Keréknyomás ellenőrző rendszerXXXX
Defekt javító szettXXXX
Teljes értékű pótkerék 225/60 R17 gumival 69 000 Ft69 000 Ft69 000 Ft69 000 Ft
Króm belső ajtólilincsek és dekorelemek az első és hátsó lökhárítón --XX
Színre fényezett külső tükrök, LED irányjelzővel és kilépőfénnyelXXXX
Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó, intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitás- és automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár) – csak AT váltóval rendelhető --349 000 Ft349 000 Ft
Szinre fényezett ajtókilincsekXXXX
Projektoros első fényszórók állítható szintszabályzássalXXXX
LED első fényszórók állítható szintszabályzással--179 000 FtX
LED első-hátsó nappali menetfényXXXX
LED első ködlámpák + Króm díszítésű hűtőmaszk -69 000 FtXX
Hátsó ködlámpaXXXX
Színezett ablakok (szélvédő zajszűrővel ellátott)XXXX
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak (UV védelem és hangszigetelés)--XX
Ezüst színű tetősín-XXX
Hátsó spoiler harmadik LED féklámpávalXXXX
Külső színek
GRAND fehérXXXX
SPACE fekete (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
SILENT ezüst (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
PLATINUM grafit (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
CHERRY vörös (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
DANDY kék (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
REDDISH narancs (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
Belső színek
SOFT GREY szürkeXXXX
BLACK feketeXXXX
Barna bőr ülések (OAY)---99 000 Ft

Technikai adatok

Motor Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE Diesel 1.6 e-XDI 136 LE
Meghajtás 2WD AWD 2WD AWD
Váltó 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT
Méretek
Hosszúság mm 4450
Szélesség mm 1870
Magasság mm 1620 (tetősínnel 1629)
Tengelytáv mm 2675
Nyomtáv Elöl mm 1590
Hátul mm 1610
Túlnyúlás Első mm 910
Hátsó mm 865
Min. hasmagasság mm 182 164
Első/hátsó terepszög ° 18/24,5
Rámpaszög ° 15,9 15,4
Fordulókör átmérő m 5,35
Csomagtér térfogata (VDA 213) liter 551 / 407 (szükségpótkerékkel)
Súly
Össztömeg kg 2010 2040 2100 2130 2110 2160 2200 2250
Önsúly kg 1405 1435 1495 1525 1505 1535 1595 1625
Vontatható össztömeg Fékezett kg 1500 1500 2000 1500 2000
Fékezetlen kg 500 500 750 500 750
Motor
Üzemanyag - Benzin Dízel
Hengerűrtartalom cc 1497 1597
Furat x löket mm 76 x 82,5 76 x 88
Kompresszió - 9,5 : 1 15,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres soros 4 hengeres
Teljesítmény
Maximális teljesítmény kW/fordulatszám 120 / 5000-5500 min-1 100 / 4000 min-1
LE/fordulatszám 163 / 5500 136 / 4000
Maximális nyomaték Nm/fordulatszám AT: 260/1500-4000 min-1 AT: 324/1500-2500 min-1
MT: 280/1500-4000 min-1 MT: 300/1500-3000 min-1
Maximális sebesség km/h 191 193 191 193 180 180 180 181
Üzemanyagtartály liter 50 47
Károsanyag kibocsátási szint - Euro 6dTemp
CO2 kibocsátás (vegyes) g/km 158*   162* 176   190 130-133* 144* 155  170 
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) l / 100 km 6,8*    7,1* 7,6  8,3  5,0-5,01*  5,5* 5,90  6,50 

* Start-Stop